UK Monster Owners Club Forum Ľ .: Web Page & Forum :. Ľ Testing Area » test

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 03-04-2020, 01:49 PM   #1
slob
.
 
slob's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: East London
Bike: Multiple Monsters
Posts: 8,648
test

slob is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2020, 03:45 PM   #2
SteveG
Registered User
 
SteveG's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Newbury
Bike: Multiple Monsters
Posts: 346
Hi Rob.. if you were testing in thread video it’s working!..
SteveG is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2020, 03:59 PM   #3
slob
.
 
slob's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: East London
Bike: Multiple Monsters
Posts: 8,648
yup, got a bit more testing and tweaking to do
slob is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2020, 04:13 PM   #4
Luddite
Registered User
 
Luddite's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Southampton
Bike: M1100evo
Posts: 1,520
Quote:
Originally Posted by SteveG View Post
Hi Rob.. if you were testing in thread video itís working!..
I'm not so sure, the picture seemed very distorted around 5:52!
Luddite is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2020, 04:26 PM   #5
Stinger101
Registered User
 
Stinger101's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Alcester
Bike: M1200s
Posts: 184
All good here and no distortion in sound or vision.
Stinger101 is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2020, 04:52 PM   #6
slob
.
 
slob's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: East London
Bike: Multiple Monsters
Posts: 8,648
if it works, it works... it’s ‘youtube’ specific bb_code,

(square-bracket)YTB(close_square_bracket)YouTube_ID(square _bracket)/ytb(close_square_bracket)

i’m not sue about how it handles different resolutions... i set the resolution to the the test video (YouTube_ID = C18Asm8cR7g )

Will try and add an ‘embed video’ button next.

Last edited by slob; 03-04-2020 at 04:54 PM..
slob is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2020, 05:19 PM   #7
Darren69
Too much time on my hands member
 
Darren69's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Sutton In Ashfield
Bike: S4
Posts: 4,662
Yep, works fine. Forza Ducati!
__________________
Roast Beef Monster!

Termignoni and Bucci - Italian for pipe and slippers!
Darren69 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2020, 08:41 AM   #8
slob
.
 
slob's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: East London
Bike: Multiple Monsters
Posts: 8,648



slob is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2020, 10:08 AM   #9
Mr Gazza
Lord of the Rings
 
Mr Gazza's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Norwich
Bike: M900sie
Posts: 4,327
I've got one of a black cat in a coal cellar, one Live at the Apollo during a power cut and I think they left the lens cap on with the last one.. All silent.
__________________
Mr Gazza is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2020, 10:21 AM   #10
slob
.
 
slob's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: East London
Bike: Multiple Monsters
Posts: 8,648
really not working for you gary?
slob is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2020, 12:25 PM   #11
Mr Gazza
Lord of the Rings
 
Mr Gazza's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Norwich
Bike: M900sie
Posts: 4,327
Nope. I wouldn't worry about it too much, not very much does work on this old PC anymore.
__________________
Mr Gazza is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2020, 12:35 PM   #12
Tim88
Registered User
 
Join Date: Mar 2016
Location: London
Bike: M1100evo
Posts: 60
Really enjoyed the World Presiden'ts Message!
Tim88 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2020, 01:11 PM   #13
slob
.
 
slob's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: East London
Bike: Multiple Monsters
Posts: 8,648
bit cheesy with the music but...

#restoacasa
#stayathome


I'm really struggling with the code for the buttons at the moment, works fine with chrome on my pc but just displays the bbcode tags with safari on my phone


..just tried IE11 and Firefox an PC and I just get the bbcode tags there too

..& I've broken it completely


...and we're back but I can't figure out the buttons

Last edited by slob; 04-04-2020 at 02:10 PM.. Reason: more browsers ...and oops!
slob is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2020, 02:39 PM   #14
Nickj
Too much time on my hands member
 
Nickj's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Forest Of Dean
Bike: S2r
Posts: 2,973
All good on laptop, bigger shed PC and even the linux server. Not tried on my sailfish phone as yet.
__________________
"The final measure of any rider's skill is the inverse ratio of his preferred Traveling Speed to the number of bad scars on his body." Song of the sausage creature
Nickj is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2020, 03:24 PM   #15
slob
.
 
slob's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: East London
Bike: Multiple Monsters
Posts: 8,648
yup, it was a forum setting i'd inadvertantly changed, now corrected.
i can see it fine using chrome, firefox and safari, i only get the 'black cat in a coal bunker' with internet explorer (thanks micro$haft)

i've got buttons in 'advanced reply', although not where i want them, and i can;t get them to show in 'quick reply' no matter what i do
slob is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:51 PM.

vBulletin Skins by vBmode.com. Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.